Zestaw weselny nr 3
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Powitanie gości lampką wina musującego
OBIAD PODANY DO STOŁU:
- Zupa krem do wyboru (z pomidorów, pieczarkowy, z brokuł )
- Grilowany filet drobiowy w sosie musztardowo-migdałowym lub
- Sakiewka wieprzowa z grzybami
- Ziemniaki gotowane z koperkiem
- Zestaw surówek do wyboru
- Deser lodowy
ZIMNE PRZYSTAWKI W FORMIE BUFETU SZWEDZKIEGO LUB PODANE DO STOŁU
- Półmisek mięs pieczonych 50 %
- Półmisek wędlin 50 %
- Babeczki z sałatki jarzynowej 50 %
- Sałatka ryżowa z wędzonym kurczakiem 50 %
- Ryba w sosie greckim 25 %
- Wariacie śledziowe 25 %
- Galaretka drobiowa 50 %
- Jajka w sosie tatarskim/ faszerowane tuńczykiem 50 %
- Wybór marynat 50 %
- Wybór warzyw świeżych 50 %
- Pieczywo i masło
SŁODKIE ROZMAITOSCI- PODANE NA OSOBNYM BUFECIE
- Lustro z wyborem ciast i owoców
PODANE NA CIEPŁO OK. GODZ. 22.00
- Udziec płonący z sosem pieczeniowym
- Ziemniaczki pieczone z ziołami
PO OCZEPINACH
- Piętrowy tort weselny – smak do wyboru
PODANE PO PÓŁNOCY
- Zupa gulaszowa
NAPOJE
- Kawa/herbata – bez ograniczeń
- Sok owocowy – 1 litr
- Woda mineralna niegazowana – 250 ml
- Wódka biała krajowa – 250 ml
ZESTAW W CENIE 250 zł / os