Zestaw weselny nr 2
Powitanie Pary Młodej chlebem i solą
Powitanie gości lampką wina musującego
OBIAD PODANY DO STOŁU:
- Tradycyjny rosół drobiowy z ziołowymi kluseczkami
- Kotlet De Volaille lub
- Schab przeplatany boczkiem i cebulą
- Ziemniaczki z koperkiem
- Zestaw surówek do wyboru
- Deser lodowy
ZIMNE PRZYSTAWKI W FORMIE BUFETU SZWEDZKIEGO LUB PODANE DO STOŁU
- Półmisek mięs pieczonych 50 %
- Półmisek wędlin 50 %
- Jajko Garni 100 %
- Ryba w sosie greckim 50 %
- Wariacje śledziowe 50 %
- Sałatka ryżowa z wędzonym kurczakiem 25 %
- Sałatka grecka z serem feta 25 %
- Wybór marynat 50 %
- Wybór warzyw świeżych 50 %
- Pieczywo i masło
STÓŁ WIEJSKI – od początku imprezy
- Szynka babuni 50 g.
- Kabanosy 50 g
- Baleron 50 g
- Pasztet 50 g
- Smalec ze skwarkami 50 g
- Ogórek kiszony lub małosolny 100 g
- Pieczywo
PODANE NA CIEPŁO OK. GODZ. 22.00
- Szaszłyk drobiowy 50 % / Szaszłyk wieprzowy 50 %
- Ziemniaczki pieczone z ziołami
PODANE PO PÓŁNOCY
- Żurek staropolski
NAPOJE
- Kawa/herbata – bez ograniczeń
- Sok owocowy - 1L
Przywileje Państwa młodych - Ciasta, tort oraz alkohol* we własnym zakresie
* pobieramy tzw. „korkowe” w wysokości 8zł/but
ZESTAW W CENIE 185 zł / os